Tratament Cadere Par

Tipuri de pierdere a parului

Exista doua tipuri principale de pierdere a parului: permanente si temporare. In mod caracteristic, orice tip de pierdere a parului care nu este cauzat de corp (genetic) se considera pierdere temporara de par. Daca stresul este cauza pierderii dumneavoastra de par, puteti elimina stresul din viata dumneavoastra pentru a obtine un par mai sanatos. Daca medicatia sau tratamentul pentru o afectiune medicala este cauza, parul va creste la loc in mod specific, o data ce tratamentul a incetat. In mod similar, puteti sa va schimbati dieta sau rutina de ingrijire a parului pentru a repara parul deteriorat si pentru a preveni ca acest lucru sa se intample pe viitor.

Cu toate acestea, un tip de pierdere a parului care este permanenta, este Alopecia. Un subtip al acestei conditii de pierdere a parului este cunoscut ca tiparul de calvitie masculina. Acesta este tipul de calvitie care este trecut din generatie din generatie in care foliculii de par de deasupra si din fata capului nu mai sunt capabili sa produca par. Desi acest tip de pierdere de par este permanenta, exista modalitati de a trata calvitia.

/

Tratament pentru Cadere Par

In functie de cauze si de persoana, un tratament anti cadere par variaza de la caz la caz. Primul pas, este de a elimina cauza, daca este posibil. Sau, cum ar fi cazul cu dieta sau tehnicile de ingrijire a parului; puteti doar sa va schimbati metodele. In situatiile in care acest lucru nu este posibil, si pierderea de par este temporara, puteti folosi extensii de par sau peruci ca tratament secundar de cadere par pentru a acoperi calvitia temporara in timp ce asteptati ca noul par sanatos sa creasca.

Daca, totusi, pierderea parului este permanenta, precum Alopecia, puteti incerca unul dintre multele tratamentele anti cadere par disponibile, incluzand medicatie, implant de par, interventii chirurgicale de transplant de par.

Informatii Cadere Par