Ai un Par Rar ?

Trucuri de styling pentru a camufla un par rar

Un par rar nu este o problema daca stiti modul corect in care sa il aranjati. O coafura sau o tunsoare adecvata, cat si buna folosire a accesoriilor pot ascunde caderea parului si va pot oferi volumul si desimea la care visati.

Mascati parul rarit cu ajutorul acestor trucuri de styling

Cea mai buna modalitate de a masca un par rar incepe cu o tunsoare potrivita. Un stilist profesionist va poate ajuta sa alegeti tunsoarea care vi se potriveste cel mai bine, dar in general, la tunsorile scurte se folosesc trepte asimetrice pentru a adauga volum si a ridica parul in jurul zonelor rarite in timp ce parul lung poate fi folosit pentru a le acoperi. Ati putea de asemenea sa alegeti o coafura pentru parul lung cu straturi mai scurte dedesubt, care sa le ridice pe cele de deasupra si sa le dea volum.

Odata ce aveti tunsoarea potrivita, puteti schimba metodele de styling pentru a beneficia de un maximum de acoperire a zonelor cu par rar. Tapatul, care consta in pieptanarea parului dinspre varfuri catre radacini, poate oferi desime si volum. Aceasta metoda da rezultatele optime cand este folosita pe sectiuni de par mai mici. Pieptanati usor parul spre radacina pentru a infoia firele de par si a adauga volum.

Pentru acoperirea unui par rar si un plus de volum puteti sa va uscati parul cu un foehn, tinand capul in jos. Ca sa obtineti cele mai bune rezultate, incepeti cu parul umed, nu ud, si aplicati un agent de ingrosare precum spuma, crema sau gelul, la radacina parului. Apoi aplecati capul in fata si indreptati caldura catre radacini pana cand parul se va usca complet. Dati-va parul inapoi pe spate si folositi un fixativ cu fixare moderata pana la puternica pentru a mentine volumul obtinut.

De asemenea, un par rar se poate masca cu ajutorul produselor de styling create special pentru a oferi un aspect de par des si voluminos. Sampoanele si balsamurile destinate ingrosarii firului de par actioneaza pentru a da volum fiecarui fir de par in parte si coafurii per ansamblu. Puteti aplica spume, creme pentru par si geluri de ingrosare pentru a da inaltime unui par moale sau rar, a mari grosimea firului de par si a crea un aspect voluminos.

Un par rar poate fi usor de camuflat cu cateva mici trucuri.

Informatii despre Parul Rarit

Pentru mai multe informatii despre firul de par cititi si articolele: remedii pentru caderea parului, cauzele caderii parului, cauze caderea parului la femei .